Bli en av oss! Just nu söker vi

Emre - Projektingenjör

Emre Erdal

Utbildning: Högskoleingenjör KTH,  Byggteknik och design.

Började på Stabilt Berg & Betong 2021 direkt efter examen.

Idag jobbar jag som  projektingenjör, med KMA som arbetsuppgift.  Jag stöttar projektledare med att skriva arbetsberedning, riskanalys,  kontrollprogram samt ta fram relevanta egenkontroller och miljödokument för kommande projekt. 

Vad är det bästa med ditt arbete? 

Det allra bästa med mitt arbete är att jag både får sitta på kontoret med dokumentationen och vara ute i produktionen och se hur dokumenten jag tar fram används i praktiken. På så sätt får jag umgås med både tjänstemän och yrkesarbetare, se saker ur två perspektiv. Utbildningen som jag gick innefattade mycket teoretisk kunskap, men i rollen som projektingenjör tillkommer mycket praktisk erfarenhet också. 

Hur ser du på utvecklingen inom företaget? 

Varje projekt medför nya lärdomar och bidrar till en ständig utveckling.  Arbetet jag utför märks och jag får feedback direkt. En variation av större och mindre projekt innebär att varje dag är unik, det finns alltid något nytt att lära sig.  Jag har även fått gå en kurs i arbetsmiljö för att utöka min kunskap inom området och kunna bidra till bättre förutsättningar för mina kollegor. 

Vad gör att du trivs på Stabilt Berg & Betong? 

Vi har en väldigt bra sammanhållning trots olika bakgrund.  Rollerna inom företaget har ingen betydelse,  vi alla strävar mot samma mål och hjälps åt. Vi har en avslappnad och skämtsam atmosfär men när det väl gäller är alla redo att dra lasset.  Sen har vi alla aktiviteter utanför arbetstid t.ex. padel på tisdagar. 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Jobbkategori
Plats
Ansök senast
Jobbtitel: Arbetsledare
On-site
Jobbkategori: Bygg & Anläggning
Plats: Upplands Väsby
Ansök senast: 2024-05-24

En möjlighet till en unik tjänst hos oss är ledig, i ett företag som sticker ut i branschen.

Möt våra medarbetare

Victor - Bergarbetare

"Arbeta med bra kollegor, även om jobbet kan vara tungt eller struligt en dag så har vi ändå alltid roligt på jobbet. Vi hjälps åt att hålla humöret uppe"
Läs mer

Emre - Projektingenjör

"Varje projekt medför nya lärdomar och bidrar till en ständig utveckling. Arbetet jag utför märks och jag får feedback direkt."
Läs mer